Långledigt!

Har nu haft långledigt i 6 dagar! Varit ruskigt skönt :) en sista minuten hade väl inte varit helt fel just nu! Men det blir nog inte av i år heller :( Får nöja mig med mondaybar kryssningen i slutet av augusti! ;)


Altanbygge!

Nu i 3 dagar har jag, Thomas, Magnus och Anna hjälpt Nina och Robert att bygga en altan! Har varit lite jobbigt men mest kul! Jag har iaf haft skitkul och återigen bevisat för mig själv att man kan mer än man tror! Tack Nina och Robert för att jag fick hjälpa er bygga er fina altan! :)


Mari 19 år!

Ja herre Gud vad tiden går fort!! Idag fyller minsta lillasyster Mari 19 år!! Va hände egentligen?! Det var ju typ förra året som man själv var 19 känns det som. Men så är det ju verkligen inte!! Men iaf, GRATTIS älskade söta fina lillasyster!! <3 hoppas du får en riktigt underbar dag!!


Härliga lediga söndag!

Även idag hade jag ledigt :D Åkte återigen och fiskade med Ina, Linus och Lilly. Denna gång tog vi deras båt och gav oss ut på Mälaren. Riktigt trevligt även idag :) Idag fick jag 3 abborrar och 1 liten gädda igen. Hade en stor jäkla gädda på kroken men när den precis var vid båten så släppte linan/gäddan bet av linan. Alla vi tre stod och gapade över hur stor den var så lite surt att man inte fick upp den! Men aja, några firrar fick vi iaf! Nu har vi alla tre fått smak på det där att åka ut och fiska så mer lär det bli :D Och så ska vi ut och plocka blåbär och svamp :) En riktigt skogsmulle är man!


Härliga lediga lördag :)

Har varit ledig idag och började dagen med att gå ut och plocka lite mer än 1 liter blåbär och senare på kvällen drog jag till Ina och Linus och Lilly och vi åkte och fiskade i ekensberg! Supermysigt! Och jag fick 6 fiskar :D 4 abborrar av varierande storlek och 2 små gäddor och eftersom gäddorna va rätt små så släppte vi i dom igen. Men abborrarna ligger rensade (tack Ina) och klara i kylskåpet! Det är så många kunder på jobbet som köpt röklådor och det har gjort mig riktigt sugen på rökt fisk, så har köpt en låda, t-sprit och rökspån så imorgon blir det förhoppningsvis rökt fisk :)


Present!

Har redan införskaffat Hampus 1årspresent! :D En cool grej till en cool kille! Älskar verkligen den lilla grabben otroligt mycket <3


Barnvakt!

I söndags kväll så var hela familjen samlad ute i almnäs.
Vi åt gott och sen så blev några sugna på godis.
Nina var frivillig att åka iväg och handla och jag var frivillig att sitta barnvakt åt underbara Hampus!
Gick jättebra :D han är så go den lilla kisen!
 
Idag var jag ledig och den lediga dagen spenderades hos mor och far som vanligt :P 
Jag var ensam tills Malin och Oscar kom och gjorde mig sällskap vilket var jättetrevligt!
Lilla Oscar satt i min famn och efter ett tag somnade han och sov som en stock i ca 1 timme. 
Jag och Malin satt och babblade på och det störde honom inte alls, skönt :)
 
Idag har jag även plockat blåbär med mor min, men det blev inte mer än 1 liter då det är myggattack så fort man visar sig utanför dörren! :S
 
Nu blir det lite läsning, en bok som heter Järnkonungen. Bra bok det där :)

RSS 2.0